Videos, Members, Events, Audio Files, Photos और Blogs में खोजें Search

CROSS TV ROMANIA|Romania

Joyce Meyer și plurilingvismul cross.tv - http://www.cross.tv/blog/33183


मेरी प्रार्थना

”Doamne Iisuse Hristoase, ajută-mă că astăzi toată ziua să mă lepăd de mine însumi, că cine ştie din ce nimicuri mare vrajba am să fac şi astfel, ţinând la mine, să Te |और

प्रार्थना में जुडें

Community ads

मेरा Blog

«पीछे
<1  789  98>

Creștinii persecutați în Siria au nevoie de rugăciunile noastre!

Feb 07, 2013

1,592 अवलोकनें
     (0 रेटिंग)

 

De când a început războiul civil în Siria, viața în această țară a devenit tot mai grea. Sunt primejdii pentru ambele  tabere. Din cauza boicotului internațional, mai este și criză de alimente, prețuri ridicate, opriri ale curentului electric, iar benzina se furnizează greu.

Creștinii alcătuiesc cam 10% din populație  și, cu toate că istoria Siriei a consemnat existența creștinilor, unii sirieni mahomedani le spun creștinilor de acolo ” să se întoarcă în țara lor”. După opinia lor, creștinii se consideră ca aparținând lumii din vest. Peste 10.000 de familii creștine și-au părăsit căminele, după relatarea celor de la” Uși Deschise”, o societate creștină internațională care îi ajută pe credincioșii persecutați. 

Până una alta, cei care rămân își văd bisericile arse și preoții omorâți, și au puține mijloace de a se apăra. Ei sunt se confruntă cu înfometarea și lipsa asistenței medicale.

”Ferice de cei prigoniți din pricina neprihănirii,căci a lor este Împărăția Cerurilor!” Matthew 5:10) Creștini fiind, am vrea să-i sprijinim pe toți frații și surorile din Siria și pe toți creștinii persecutați din lume. Vă rugăm să vă alăturați rugăciunii noastre!

 Echipa cross.tv