Videos, Members, Events, Audio Files, Photos और Blogs में खोजें Search

CROSS TV ROMANIA|Romania

Joyce Meyer și plurilingvismul cross.tv - http://www.cross.tv/blog/33183


मेरी प्रार्थना

”Doamne Iisuse Hristoase, ajută-mă că astăzi toată ziua să mă lepăd de mine însumi, că cine ştie din ce nimicuri mare vrajba am să fac şi astfel, ţinând la mine, să Te |और

प्रार्थना में जुडें

Community ads

मेरा Blog

«पीछे
<1  567  98>

De ce cross.tv?

Feb 23, 2013

2,093 अवलोकनें
     (1 रेटिंग)

Am vrea să vă mulțumim pentru susținerea cross.tv – platforma de socializare creștină pe internet, prin vizitare individuală și împreună cu familia, prietenii și colegii, făcând din ea un loc de  încurajare serioasă și binecuvântare pentru oameni din toată lumea. Nu considerăm drept răsplătită activitatea și contribuția voastră pozitivă la această comunitate de creștini, dar apreciem prezența voastră aici! Membrii noștri alcătuiesc cu adevărat cross.tv – iar voi sunteți partea viabilă a comunității!

Vrem ca lumea să-i găsească fericiți și să-i încurajeze pe creștini ca pe o lumină strălucitoare pe internet. Deși orice credincios este o lumină deosebită oriunde s-ar afla, există o dumnezeiască putere în această comuniune, în această forță a multiplicării – în unitatea noastră de creștini, sărbătorind viața așa cum ne-a dat-o Dumnezeu – într-un singur loc. Iată de ce cross.tv este atât de specială.

Este important pentru frații și surorile din țările care nu au o abundență în surse creștine de informare, cum au americanii. Prezența și actvitatea voastră în comunitatea cross.tv este o binecuvântare și o încurajare atât pentru cei care cred în Dumnezeu, dar și pentru toți aceia care îl caută.

 

Poate că voi nu știți, dar unii dintre ei care vizitează cross.tv nu au încă o relație personală cu Dumnezeu și caută răspunsuri despre El. Să nu fie oare important pentru ei să găsească adevărul poate chiar prin voi, prin parohia voastră, mesajul și video creat de voi?

Dacă sunteți persoană particulară sau reprezentați o biserică sau o parohie, aveți ceva important să comunicați cuiva, să împărtășiți cu ceilalți idei prețioase. Vă încurajăm să faceți aceasta pe cross.tv, să vă împărtășiți inima și să-i încurajați și pe alții!

SĂ ÎMPĂRTĂȘIM GLORIA DOMNULUI! 

Echipa cross.tv