Videos, Members, Events, Audio Files, Photos और Blogs में खोजें Search

CROSS TV ROMANIA|Romania

Joyce Meyer și plurilingvismul cross.tv - http://www.cross.tv/blog/33183


मेरी प्रार्थना

”Doamne Iisuse Hristoase, ajută-mă că astăzi toată ziua să mă lepăd de mine însumi, că cine ştie din ce nimicuri mare vrajba am să fac şi astfel, ţinând la mine, să Te |और

प्रार्थना में जुडें

Community ads

मेरा Blog

«पीछे

SUNTEŢI SĂTUI DE CONFIDENŢE PE INTERNET? Sunteţi online numai cu prietenii

Aug 06, 2013

1,648 अवलोकनें
     (0 रेटिंग)


Sunteţi dintre cei mulţi utilizatori ai marilor reţele de socializare care vă puneţi întrebări asupra practicilor unora dintre platformele sociale de marcă Cum vă fac să depăşiţi limitele la ceea ce este disponibil publicului?
 Cum vă determină în mod delicat să renunţaţi la volumul în creştere al informaţiilor personale iar rubricile din site-uri care promovează diferite postări de la prieten la prieten la prieten...ia amploare necontrolabilă ca focul, pur şi simplu  pentru că logările sunt în creştere, în timp ce acumularea de informaţii este o strategie managerială.

Există alternative.. Grupuri sociale restrânse(boutique networks), precum CROSS.TV, pentru familii și grupuri de prieteni, -un mod de socializare alternativă pentru creștini, cu avantaje serioase și bonus-uri, precum anunțuri necompromițătoare, servicii publicitare media extinse, și Stealth Mode (secretizare) pentru persoane și familii care țin la discreție.

CROSS.TV oferă utilizatorului control: poţi avea un site www.cross.tv, pentru a găsi pe tot globul noi prieteni, parteneri de afaceri sau servicii religioase, sau poţi lua legătura pe net numai cu familia şi prietenii – astfel încât nici una dintre informaţiile transmise cuiva din afara sit-ului sau paginii de profil nu este accesibilă fără să puteţi controla.Alegerea este şi va rămâne doar a voastră!

Puteţi trece la MODUL DISCRET( Stealth Mode)+secretizare, cu un singur click, care vă şterge instantaneu orice urmă din reţeaua CROSS.TV, dar vă reţine postările pentru familie şi prieteni.


CROSS.TV mai face distincţie între Contacte şi Prieteni, şi îţi permite să faci vizibilă orice postare pentru un anumit grup dintre contacte, doar pentru familie şi prieteni adevăraţi sau pentru toate contactele sau cei din afară, sau pentru o singură persoană.
www.cross.tv vă dă controlul absolut asupra a ceea ce împărtăşiţi altora. Nici o presiune, nici o obligaţie, doar un drum spre libertate.Fiţi bineveniţi în lumea liberei împărtăşiri a  Gloriei lui Dumnezeu !

Echipa cross.tv