<p style='margin:0px; text-align:center; font-size:16pt; font-weight:bold;'> You need Adobe Flash Player to see this video<br><br> <a href='http://www.macromedia.com/go/getflashplayer' style='text-align:center; font-size:16pt; font-weight:bold;'> Get the Flash Player</a></p>
Videos, Members, Events, Audio Files, Photos और Blogs में खोजें Search

मेरी प्रार्थना

"My world is closing in on the inside but I'm not showing it When all I am is crying out I hold it in and fake a smile Still I'm broken I'm broken Only one can understand And only one |और

प्रार्थना में जुडें

Community ads

मेरा Blog

Sep 29, 2009

Terinspirasi Lagu

"I can almost see it That dream I’m dreaming but There’s a voice inside my head sayin, You’ll never reach it, Every step I’m taking, Every move I make feels Lost with no direction My faith is shaking but I Got to keep trying Got to |और
     
3,601 अवलोकनें

Jun 11, 2009

minta tolong

Malam2 gini sambil buka facebook ternyata ada manfaatnya juga yahh... Tiba2 ada teman yang minta bantuan..., Hehehe,, besok dia ada ujian,,,mo nanya sesuatu... Hmmm,,untung aja masih ingat pelajarannya,,, Kalo gak malu2in banget,,,hehehe Ga juga sihh |और
     
1,688 अवलोकनें

Jun 10, 2009

I Don't Know

I don't know, maybe i need to push myself in silence... Listen to Ur voice... It's only through listening that i can learn, and i never want to stop learning.., I wanna give U my time,,let U speak to me I wanna learn from U more and more... Keep |और
     
1,482 अवलोकनें
I Don't Know

Jun 09, 2009

Penelitian

Penelitian bikin stresss... baru aja mulai udah bikin berat badan turun satu kilo huhuhu cape..., menguras kesabaran,,, Kemaren aja sampe pulang jam 11 malem untung aja kostan belum ditutup.., Uhhh,,kenapa jadi mengeluh,,bersungut-sungut.., |और
     
1,649 अवलोकनें

Jun 07, 2009

Thx God

Akhirnya ada juga pelayan baru untuk sekolah minggu,,, Sebelumnya merasa pesimis.., Oh,,, Tuhan mendatangkan bukan hanya satu tapi tiga,, Hmm,,,Tuhanku memang dahsyat luar biasa.., Trus,,,salah satunya cowo... Fuihh,,,jarang-jarang tuhh.., Akhirnya |और
     
1,562 अवलोकनें
Thx God

Jun 02, 2009

Miss U aLL

Now I know why all the trees change in the fall,, I know you were on my side,,, Even when I was wrong,,, And I love you for giving me your eyes,,, Staying back and watching me shine,,, And I didn't know if you knew,,, So I'm taking this chance to |और
     
1,517 अवलोकनें
Miss U aLL

Jun 02, 2009

oh anggreku

udah hampir setahun kupelihara,,, kondisi hingga saat ini: hidup segan mati tak mau,,hehehe baru satu kali berbunga,,, jenis anggrek,,,aku ga tau,, kalo ngeliat kondisinya sekarang ini,,, ga jauh beda dgn aku,,, gersang... belum berbunga lagi.., |और
     
1,687 अवलोकनें
oh anggreku

Jun 02, 2009

awalnya ga begitu tertarik

Awalnya ga tertarik ikutan cross.tv yah,,cuma iseng2 aja tapi malam ini kepikiran buat buka cross.tv ga tau,,, padahal udah ada krg lebih 2 bulan yang lalu ikutan cross.tv hmm,,, masih harus belajar banyak GBU all
     
1,488 अवलोकनें
awalnya ga begitu tertarik