<p style='margin:0px; text-align:center; font-size:16pt; font-weight:bold;'> You need Adobe Flash Player to see this video<br><br> <a href='http://www.macromedia.com/go/getflashplayer' style='text-align:center; font-size:16pt; font-weight:bold;'> Get the Flash Player</a></p>
Videos, Members, Events, Audio Files, Photos और Blogs में खोजें Search
Danny Morosan
e.motion

danny4mission|Romania

To know God and to make Him known and trough sport's to reach His Kingdom...


 “Dar cum vor chema pe Acela in care n-au crezut? Si cum vor crede in Acela despre care n-au auzit? Si cum vor auzi despre El fara propovaduitor?” (Rom.  

Din jurnalul de misiune.    

“Orasul e destul de mare, cu diferente vizibile: cocioabe construite langa vile, carute si masini de lux, o multime de caini vagabonzi, cladiri moderne, 20 % din populatie sunt turci.  Biserica, o cladire veche, cu mai multe camere, neamenajata, a devenit noul nostru dormitor si loc de munca. Ne-am regasit in versetul care spune: “Iata binecuvantati pe Domnul, voi toti robii Domnului, cari stati noaptea in Casa Domnului!” (Ps.134:1).

Gazdele noastre: niste oameni deosebiti care au reusit sa-si castige respectul prin modul lor de viata. Oameni cu inima mare, curajosi si pasionati in ceea ce fac.”

“Medgidia este foarte diferita de alte zone din Romania pe care le-am vazut pana acum. E o cultura diferita, un oras cu multi turci. Muzica turca este frumoasa. A fost interesant sa vizitez oamenii de aici si sa vad un alt stil de viata. M-am bucurat in special sa ma intalnesc cu copiii de aici care sunt draguti si plini de energie. Si tinerii sunt energici. Acest lucru creaza o atmosfera buna dar uneori e provocator sa lucrezi cu ei!” (Anna P.)

Am lucrat in cartierul Ali Baba cu copii si tineri turci, am vizitat familii si am muncit practic slujind cu inima ca pentru Domnul.

“Cartierul Ali Baba, despre care ni s-a spus ca e un cartier nou, arata de parca ne aflam undeva in Africa . Unele case erau saracacioase, aratau ca niste colibe, erau multi copii murdari, neingrijiti, caini vagabonzi, animale. Puteam sa simt disperarea din vietile lor, agonia in care traiau. Majoritatea erau turci dar existau si tatari si tigani intre ei. Am aflat ca foarte putini stiu sa citeasca. O cultura atat de diferita si fatalista. Motto-ul lor este: “Asta e viata. Asa a vrut Allah sa traim. Nu putem avea mai mult”. Isi logodesc copiii de mici pentru bani iar la varsta de 11-12 ani ii casatoresc. Cateodata fetele sunt furate de barbati care au mai fost casatoriti de cateva ori.”

“Am vizitat cateva familii, ne-am rugat pentru ei: familii destramate, o batranica bolnava care crestea singura cei 5-6 nepoti, oameni care dorm cu animalele lor in aceeasi casa ca san u le fie furate (oi, cai). Auzind povestile celor pe care ii vizitam, am devenit tot mai socati si indurerati de starea lor. Toate aceste imagini te tulbura, te ingrozesc, dar in spatele lor poti vedeea nevoia de salvare, il poti vedea pe Isa (Isus in limba turca) cum plange pentru ei. Dumnezeu ii iubeste si acest lucru am putut sa-l aratam noi prin modelul nostru.

“Prima zi cand am ne-am oprit sa ne rugam si am vazut conditiile lor de viata, am inceput sa plang. Mi s-a inmuiat inima. Dumnezeu mi-a vorbit ca trebuie invat sa ma multumesc cu ceea ce am, sa nu ma mai plang sau sa fiu nemultumita.” (Florina S.)

”Cand am auzit ca mergem la Medgidia sa lucram cu tineri si copii m-am gandit: “Ce fain”! Cand am ajuns aici si am vazut ca toti sunt turci nu am stiut la ce sa ma astept. Dar apoi cand i-am cunoscut putin mai bine si am vazut conditiile de trai, am inteles de fapt ca Dumnezeu ii iubeste asa cum sunt si cred ca e o  provocare pentru mine sa-i iubesc si sa-i accept asa cum sunt.” (Daniel M.)

“Am avut intalniri cu copii, cu tinerii, cu adolescentii. Majoritatea nu stiu sa scrie si sa citeasca. Sunt foarte galagiosi si nu pot fi atenti la predica, asa ca a trebuit sa vorbim in moduri noi: pantomime, coregrafii, jocuri, marturii. Le place foarte mult sa cante si sunt foarte deschisi la discutii libere. Au talent innascut de a canta la instrumente si invata foarte repede sa cante. Au venit cam 7-8 la intalnire. Ne-am imprietenit foarte repede desi e greu sa le retinem numele: Genghiz, Giamaidan, Beinur… Vin si fete dar sunt mai putine. Ni s-a spus ca multe fete sunt deja casatorite la varsta de 12 ani si sotii lor nu le lasa la biserica. Unele dintre ele se tem sa vina la biserica pentru a nu fi rapite pe drum.  E foarte greu sa ii trimit acasa la sfarsitul programului (in special pe copii). Aici se simt pretuiti, protejat      

“Pe zi ce trece sunt tot mai uimita de inteligenta si talentul copiilor. Lucrul care ma doare este faptul ca sunt neglijati, nu sunt promovati. Ma bucur sa vad ca aici in biserica este locul unde se simt in siguranta, liberi, fericiti. Parca pot vedea in ochii lor frica de a se intoarce acasa la un tata betiv, parinti care se bat si nu prea au bani de mancare” (Andreea C.)

“Ne-am impartiti in grupe de cate 2 si ne-am dus sa vorbim cu oamenii pe strada, am avut intalniri si plimbari de rugaciune cu echipa locala de misiune, am avut intalniri in aer liber cu copii in jurul blocului “Noul Tineret”, am iesit pe strada si am invitat tineri la intalnire (venisera doar 4-5 apoi au venit vreo 15!), am lucrat in gradina, am curatit biserica… A fost extraordinar sa vedem ca putem face lucruri pe care unii dintre noi nu le-am mai facut pana atunci.”

“Este un intuneric spiritual profound si este nevoie de multa rugaciune si lucratori inarmati cu armele luminii care sa lupte pentru aducerea imparatiei lui Dumnezeu in inimile oamenilor. Este nevoie de lucratori plini de dragoste si credinta care sa fie modele influente aici” (Mihail B.)

Tot ce a daruit echipa noastra acolo a fost dragoste, speranta, bucurie si faptul ca Dumnezeu poate aduce schimbare chiar si intr-un loc plin de fatalism si disperare.

Multumim de rugaciunile voastre care ne-au sustinut in toata perioada misiunii. Fara ele n-am fi putut face fata presiunii spirituale care este in Medgidia. Continuati sa va rugati ca Dumnezeu sa scoata lucratori la secerisul Lui in Medgidia.

Echipa DTS Laughing

leah636zr

Hi, my name is Leah It's boring, come see my hot video http://cutt.us/im21xxx


danny4mission

Come and join us for a Sailing DTS in Croatia, more detailes here: https://vimeo.com/138183916 http://ywamcroatia.com/dts/


danny4mission ने वयक्तिगत पृष्ठ को अपडेट किया है


danny4mission ने वयक्तिगत पृष्ठ को अपडेट किया है


1 के 1 पृष्‍ठ

मेरे वीडियो


मेरे पृष्ठ के आगंतुक


First Penecostal Church First Penecosta…
एक दिन पहले
mssharonanne mssharonanne
11 दिनों पहले
davidvkimball davidvkimball
17 दिनों पहले
MrPettersson MrPettersson
22 दिनों पहले
greatfalcon greatfalcon
24 दिनों पहले
lippon lippon
30 दिनों पहले
Edemus Edemus
33 दिनों पहले
prettyangel78 prettyangel78
45 दिनों पहले
मेरे विसिट लॉग न करें (बदलें)

9 के 9 पृष्‍ठ