<p style='margin:0px; text-align:center; font-size:16pt; font-weight:bold;'> You need Adobe Flash Player to see this video<br><br> <a href='http://www.macromedia.com/go/getflashplayer' style='text-align:center; font-size:16pt; font-weight:bold;'> Get the Flash Player</a></p>
Videos, Members, Events, Audio Files, Photos और Blogs में खोजें Search
Danny Morosan
e.motion

danny4mission|Romania

To know God and to make Him known and trough sport's to reach His Kingdom...


In primul rand vrem sa va multumim pentru ca v-ati deschis inimile la vocea lui Dumnezeu. Darnicia voastra a fost pentru noi o dovada a credinciosiei Lui si a purtarii de grija ce o are pentru noi. Am fost incurajati enorm sa stim ca nu suntem singuri si ca impreuna am lucrat pentru largirea Imparatiei Lui. 
Va multumim mult pentru rugaciunile voastre si va apreciem pentru tot ce ati facut pentru noi. Ne rugam ca Dumnezeu sa-si reverse peste voi din belsugul binecuvantarilor Lui si din bucuria Lui!


Dupa doua saptamani de misiune in Viena - Austria, ne-am intors din nou in Romania sanatosi si mai motivati sa luptam pentru Dumnezeu. Am cunoscut alti oameni, am intampinat alte provocari, am invatat alte lectii de viata, dar am mers inainte cu acelasi Domn si cu acelasi scop: sa-l cunoastem mai bine pe Dumnezeu si sa-l facem cunoscut! L-am facut cunoscut prin moduri noi creative: pantomime, coregrafii, distribuire de ziare cu mesaj crestin, discutii si rugaciuni cu oamenii de pe strada, chestionare, activitati sportive, festivaluri crestine.

A fost minunat sa fim parte la Festivalul Sperantei care a avut loc in Stephan Dom, una dintre cele mai mari catedrale catolice din Viena, la care au participat peste 15000 de oameni. A fost deosebit sa ne inchinam in stil protestant intr-o biserica catolica pastori alaturi de bish-opi, si preoti, copii alaturi de batrani. Dar am simtit ca Dumnezeu se bucura.
Pe langa unitate sute de oameni au fost provocati de-a lungul celor 3 saptamani sa se gandeasca la Dumnezeu , la o relatie personala cu El. Unii au fost incurajati, altii au cazut in genunchi in parcuri, pe strada si si-au predat viata Lui Isus.
Credem ca multi au fost schimbati, pentru multi a fost doar un inceput dar Dumnezeu ceea ce incepe va duce la bun sfarsit si niciun cuvant nu se va intoarce fara rod. 

Impresii si experiente de la fiecare membru din echipa :

Aurora " Wau! Viena.. un oras extrem de frumos, luminos, curat.. Un oras in care luxul e ca la el acasa. E capitala tuturor posibilitatilor. Locul in care tot timpul gasesti ceva de facut, in care ciudatul e considerat normal si in care artistii isi "imprastie" talentul. Dar in acelasi timp Viena e si un oras al dezbinarii ( vezi zecile de magazine deocheate insirate de-a lungul strazii, in fata carora se inghesuie deprimant multimea de oameni costumati bogat), un oras al minciunii si al intunericului * e dureros sa vezi ca oamenii se complac in asta). Viena are nevoie de Dumnezeu, de lumina stralucitoare a Adevarului si da! sa cunoasca dragostea adevarata.
Ma bucur ca Dumnezeu a vrut ca eu sa fiu o mica raza din lumina puternica ce a fost trimisa spre Viena! 
Dumnezeu sa binecuvinteze Viena!
"

Danny: " A fost o experienta noua sa fim in misiune intr-o tara majoritar crestina si totusi fara Dumnezeu. A fost o misiune binecuvantata, a fost fain sa putem sa lucram impreuna cu diferiti oameni, diferite denominatiuni, si totusi sa avem toti acelasi scop: sa-l facem cunoscut pe Dumnezeu prin aceleasi moduri.
Pentru mine personal discutiile cu oamenii au avut un mare impact in viata lor si totodata in viata mea. "


Andreea: " Cel mai mult m-a impresionat unitatea bisericilor implicate in organizare. Noi am lucrat cu Christen Am Ball, o organizatie compusa din catolici, protestanti, mesianici, etc. A fost uimitor sa vad tineri plini de ravna lucrand cot la cot cu calugari in robe lungi impartasind acelasi mesaj al dragostei lui Dumnezeu.
Am vorbit cu oamenii cu conceptii si filosofii despre viata diferite, dar am observat la toti acelasi gol in inima si dorinta dupa o relatie cu Creatorul, dupa dragoste si protectie.Am cunoscut alti tineri pasionati gata sa faca orice pentru a duce Cuvantul Lui pana la marginile pamantului!
"

Georgiana: " Pentru mine a fost o experienta si provocare noua. Faptul ca a trebuit sa iau initiativa si sa merg plina de curaj sa vorbesc cu oamenii nu a fost usor dar am fost incurajata de versetul "Pot totul in Hristos care ma intareste!"si am vorbit oamenilor despre Dumnezeu. Deasemenea am fost socata sa vad cat intuneric si nevoie de Dumnezeu este in lumea in care traim. Si cred ca noi nici nu ne dam seama. Deaceea sunt si mai motivata sa fac o schimbare in jurul meu si sa las lumina lui Hristos care este in mine sa straluceasca in intunericul puternic de afara care poate fi invins. O parte din el deja a fost risipit, pentru ca Dumnezeu face toate lucrurile sa fie noi si am vazut asta in vietile transformate a catorva oameni din Viena si din intreaga lume. Victoria e a cerului!"Smile

leah636zr

Hi, my name is Leah It's boring, come see my hot video http://cutt.us/im21xxx


danny4mission

Come and join us for a Sailing DTS in Croatia, more detailes here: https://vimeo.com/138183916 http://ywamcroatia.com/dts/


danny4mission ने वयक्तिगत पृष्ठ को अपडेट किया है


danny4mission ने वयक्तिगत पृष्ठ को अपडेट किया है


1 के 1 पृष्‍ठ

मेरे वीडियो


मेरे पृष्ठ के आगंतुक


First Penecostal Church First Penecosta…
एक दिन पहले
mssharonanne mssharonanne
11 दिनों पहले
davidvkimball davidvkimball
17 दिनों पहले
MrPettersson MrPettersson
22 दिनों पहले
greatfalcon greatfalcon
24 दिनों पहले
lippon lippon
30 दिनों पहले
Edemus Edemus
33 दिनों पहले
prettyangel78 prettyangel78
45 दिनों पहले
मेरे विसिट लॉग न करें (बदलें)

9 के 9 पृष्‍ठ