<p style='margin:0px; text-align:center; font-size:16pt; font-weight:bold;'> You need Adobe Flash Player to see this video<br><br> <a href='http://www.macromedia.com/go/getflashplayer' style='text-align:center; font-size:16pt; font-weight:bold;'> Get the Flash Player</a></p>
Videos, Members, Events, Audio Files, Photos और Blogs में खोजें Search
Danny Morosan
e.motion

danny4mission|Romania

To know God and to make Him known and trough sport's to reach His Kingdom...


Hakuna matata!Laughing


 In aceasta misiune am avut parte de multe atacuri atat spirituale cat si pe plan fizic. Cred ca fiecare membru din echipa a avut la un moment dat probleme de sanatate. Dar iata-ne intorsi acasa, intregi si plini de bucurie cand privim la ce am lasat in urma.!!!


Cred ca fiecare dintre noi a auzit macar o data in viata despre copii care mor de foame, despre boli care aduc moartea desi s-au descoperit tratamente, despre saracie, despre oameni care traiesc in case de pamant, care traiesc de pe o zi pe alta neavand ce sa manance, oameni care mor de HIV/SIDA lasand in urma copiii orfani…

Asemenea lucruri am vazut cu ochii nostri in Kenya, aceste lucruri nu sunt doar niste stiri la televizor, ci e viata de zi cu zi a oamenilor din Africa.


Lucrarea la care ne’a chemat Dumnezeu acolo nu a fost usoara. De multe ori mergeam in casele oamenilor sa ne rugam pentru ei, sa le ducem mancare, sa-i incurajam, dar de multe ori cuvintele nu puteau sa aline suferinta si durerea prin care treceau acei oameni si copii. Tot ceea ce am putut sa facem cu inima zdrobita a fost sa le indreptam privirea spre Dumnezeu, sa se increada in Dumnezeu cu toata viata lor si Dumnezeu Tatal isi va tine promisiunea, ca cei care sunt copiii Lui nu vor duce lipsa de mancare si imbracaminte.

Noi am fost doar un val in viata lor, dar Dumnezeu este cel care a ramas cu ei acolo si va fi mereu alaturi de ei.

Cu ajutorul Lui, am reusit sa facem majoritatea lucrurilor pe care ni le-am propus : in prima saptamana am locuit in Ndiwa, un sat fara electricitate sau apa curenta in care majoritatea locuitorilor au vazut pentru prima data mzungus = oameni albi. Conceptia lor despre noi era ca nu stim sa lucram nimic, asa ca au ramas socati cand ne-au vazut sapand in gradina, spaland vase sau gatind. Cred ca marturia asta a fost pentru ei mai valoroasa decat o mie de cuvinte.


Am reusit sa contruim si o toaleta pentru comunitatea din Ndiwa. Stiati ca in Kenia exista mai multe radiouri decat toalete? Este uimitor cum tehnologia poate ajunge atat de departe in zilele noastre. Acum chiar nu mai avem nici un motiv sa spunem ca nu putem merge cu Evanghelia pana la marginile pamantului.

Am gasit multe camine distruse de boala, destine valoroase ascunse sub praful saraciei, a lipsei de educatie sau afectiune. Oameni care, poate in alte conditii ar fi niste genii, dar raman sub anonimat, fara nici o speranta…

 

Marturie:

Am proclamat binecuvantarea lui Dumnezeu peste fiecare casa in care am intrat, am dus dragostea si speranta prin incurajari si rugaciuni. Cred in puterea cuvantului rostit si in autoritatea primita de la Dumnezeu pentru a chema in fiinta lucruri care nu sunt.(Andreea C.- staff SIU)


Oamenii erau setosi dupa cunoastere, puneau atatea intrebari despre Dumnezeu, despre viata …in fiecare seara ne adunam cu vecinii in jurul focului si discutam pana tarziu.

Ne rugam ca semintele plantate sa fi cazut intr-un pamant bun si la vremea potrivita sa aduca rod!

Urmatoarele 3 saptamani le-am petrecut in Kisumu, printre copiii orfani din Salem de la care am invatat niste lectii de viata de neuitat. Ne-au impresionat modul in care cei mari aveau grija de cei mai mici si intotdeauna asteptau ca cei mai mici sa primeasca mancarea, iar la urma mancau si ei. Am invatat de la ei sa avem o inima multumitoare chiar si atunci cand primim acelasi fel de mancare in fiecare zi si impartim aceleasi haine cu inca 20 de persoane


Am vizitat cele 4 cartiere sarace : Nyalenda, Obunga, Manyatta si Bandani. Am dus pachete cu alimente si medicamente , iar doctorul David a acordat asistenta medicala celor bolnavi. Erau atat de multi… in fiecare casa in care intram era cineva bolnav, copii subnutriti sau afectati de malarie. Am trecut pe langa zeci de case ramase pustii din cauza ravagiilor pe care malaria si SIDA le fac.


Am petrecut o zi intr-un parc cu copiii strazii. Povestile lor suntdureroase si nu am putut sa nu plangem atunci cand i-am privit in ochi. Puteai sa vezi atat de clar ranile din inima lor, dezamagirea, deznadejdea…

Am incercat sa investim in generatia tanara, am predat in liceul Salem seminarul Jump Start, despre descoperirea vocatiei. Am intalnit tinere si tineri plini de talente si daruri, care pot face o schimbare in societatea din Kenia , dar au nevoie de cineva sa-I incurajeze si sa-i sustina. Gandeste-te la asta! Ai putea fi chiar tu unul dintre sustinatori!!!

 

Marturie :

Am avut ocazia sa le spun despre viata mea, sa ii sfatuiesc sa ia decizii bune in viata, sa-i atentionez ca orice decizie le poate afecta viata lor si a altora din jurul lor. Marturia care le’am spus-o a fost mai mult un sfat din inima sa nu faca aceleasi greseli care le-am facut eu in viata. I-am indemnat la o viata sfanta cu Dumnezeu, la o viata binecuvantata alaturi de Dumnezeu, i-am invitat sa faca o diferenta in lumea de acolo, sa fie lumini in intunericul de acolo, pentru ca rata mortalitatii din cauza bolilor ca malarie, febra tifoida, SIDA/HIV..etc, sa scada.. (Ema T. – studenta SIU)


Se pare ca timpul a trecut atat de repede si totusi cand privim in urma la tot ce s-a intamplat nu putem spune decat ca toata gloria este a Lui Dumnezeu! El este vrednic pentru ca a luat 10 tineri obisnuiti, cu frici si slabiciuni si i-a folosit pentru a aduce suflete in Imparatia Lui.


Stim ca intr-o zi orice genunchi se va pleca si orice limba va marturisi ca Isus Hristos este Domn! Ne bucuram pentru cei din Kenia care au decis sa o faca atunci cand mzungus din Romania i-au vizitat! Ne rugam pentru oameni care sa ude ceea ce noi am plantat si Dumnezeu care binecuvinteaza va face sa creasca!

Fiti binecuvantati voi, toti cei care ne-ati sustinut in rugaciune, financiar sau material. Fie ca Dumnezeu sa va rasplateasca eforturile !

Vorbiti si altora despre nevoile din Africa. Rugati-va ca tot mai multi oameni sa inteleaga misiunea Bisericii, sa simta durerea pentru cei pierduti si sa se implice!

 

Rugati-va pentru Africa!!!

leah636zr

Hi, my name is Leah It's boring, come see my hot video http://cutt.us/im21xxx


danny4mission

Come and join us for a Sailing DTS in Croatia, more detailes here: https://vimeo.com/138183916 http://ywamcroatia.com/dts/


danny4mission ने वयक्तिगत पृष्ठ को अपडेट किया है


danny4mission ने वयक्तिगत पृष्ठ को अपडेट किया है


1 के 1 पृष्‍ठ

मेरे वीडियो


मेरे पृष्ठ के आगंतुक


First Penecostal Church First Penecosta…
एक दिन पहले
mssharonanne mssharonanne
11 दिनों पहले
davidvkimball davidvkimball
17 दिनों पहले
MrPettersson MrPettersson
22 दिनों पहले
greatfalcon greatfalcon
24 दिनों पहले
lippon lippon
31 दिनों पहले
Edemus Edemus
33 दिनों पहले
prettyangel78 prettyangel78
45 दिनों पहले
मेरे विसिट लॉग न करें (बदलें)

9 के 9 पृष्‍ठ