<p style='margin:0px; text-align:center; font-size:16pt; font-weight:bold;'> You need Adobe Flash Player to see this video<br><br> <a href='http://www.macromedia.com/go/getflashplayer' style='text-align:center; font-size:16pt; font-weight:bold;'> Get the Flash Player</a></p>
Videos, Members, Events, Audio Files, Photos और Blogs में खोजें Search

मेरा Blog

«पीछे
<1  789  44>

Решения за съхранение на продукти и посуда в кухнята

Jan 22, 2020

212 अवलोकनें
     (0 रेटिंग)

Ето и някои съвети за правилното съхранение на хранителните продукти:

Препоръчително е да не съхранявате продукти като захар, кафе, брашно и варива в опаковките им, а да пресипвате съдържанието в стъклени буркани.


По-лесно ще се ориентирате за подправките ако също ги пресипвате в малки бурканчета. Така може да ги подредите на подходяща стойка на стената или малък поднос на плота. Друг вариант за това е като използвате магнитен органайзер за подправки, закрепен на долната част на някой кухненски шкафове. Подправките ще са ви винаги под ръка, без да ви се пречкат постоянно в ръцете.


Организирайте продуктите в хладилника и фризера в пластмасови кутии и поставете етикети за да се ориентирате по-лесно.


Прибирайте малките уреди

Няма да повярвате колко свободно пространство ще освободите от работния плот ако приберете миксера, кафеварката, сокоизтисквачката, дори и микровълновата печка. Ако разполагате с по-голям и дълбок шкаф сложете малките уреди в него. Колкото по-малко видими предмети има в кухнята, толкова по-чиста и подредена ще изглежда тя.

Тайни шкафчета

Огледайте добре кухнята си и се възползвайте от всеки сантиметър от нея. В неизползваните ниши монтирайте малки или тесни шкафчета за съхранение на ножове, шишета с олио и оцет или неотваряни все още сосове. Просто издърпвате вратичката и всичко Ви е под ръка. Ако имате островен плот, разпледелете функционално пространството в шкафовете под него. За целта може да си послужите с органайзери за чинии и чаши и други посуда за хранене.