<p style='margin:0px; text-align:center; font-size:16pt; font-weight:bold;'> You need Adobe Flash Player to see this video<br><br> <a href='http://www.macromedia.com/go/getflashplayer' style='text-align:center; font-size:16pt; font-weight:bold;'> Get the Flash Player</a></p>
Videos, Members, Events, Audio Files, Photos और Blogs में खोजें Search

मेरा Blog

«पीछे
<1 345  44>

Променете навиците си и подобрете здравето си

Feb 11, 2020

223 अवलोकनें
     (0 रेटिंग)

Все по-често хората не обръщаме достатъчно внимание на здравето си. Липсата на тонус и енергия са сякаш нещо естествено и, макар и да ги отчитаме като факт, рядко правим нещо по-въпроса.


Всъщност, наред с кариерата и семейството, където, обикновено, влагаме най-много усилия, здравето е другият изключително важен аспект, на който следва да обърнем щателно внимание. Занемаряването на физическото здраве и пребрегването на редица телесни индикации, че нещо не е наред, е изключително вредна нагласа към нас самите. В дългосрочен план, наглед дребни проблеми от настоящето, биха се превърнали в здравословни такива. Ето защо ви предлагаме няколко действия, които да си изградите като навик – те гарантирано ще ви помогнат да се почувствате по-добре по-бързо.

Движете се и бъдете активни

Спортът, независимо под какво форма, стопроцентово гарантира само ползи и положителни страни.

Подберете най-подходящия вариант за вас. Дали ще е фитнес след работа, тичане в парка или разходка с кучето – осигурете си необходимото движение, за да сте наистина здрави. Има такова разнообразие от спортни занимания и активности, че наистина ще се намери по нещо за всекиго. Ако не сте любител на спортовете извън дома, има варианти и за домошарите. Можете да се раздвижвате в домашни условия с упражнения или пилатес.

Прочетете цялата статия Променете навиците си и подобрете здравето си