<p style='margin:0px; text-align:center; font-size:16pt; font-weight:bold;'> You need Adobe Flash Player to see this video<br><br> <a href='http://www.macromedia.com/go/getflashplayer' style='text-align:center; font-size:16pt; font-weight:bold;'> Get the Flash Player</a></p>
Videos, Members, Events, Audio Files, Photos और Blogs में खोजें Search

मेरा Blog

«पीछे

Как да закупите парфюм онлайн

Jul 12, 2019

122 अवलोकनें
     (0 रेटिंग)

Онлайн пазаруването си има своите безспорни предимства. Не само можете да си поръчате червило, докато сте още по пижама, да избягвате тълпите в метрото и по улиците, но и имате възможност да избирате въпросното червило дори и час, ако желаете. Но и има и недостатък. Особено по отношение на парфюмите. Да си купите парфюм, без да можете да усетите аромата му, може да бъде рисковано.

За да ви помогне в тази насока, Сю Филис – основател на Scenterprises - ще обясни как точно да си поръчате парфюм, без да сте разочаровани след като го получите.

Изследвайте

Бъдете предпазливи по отношение на ароматите, които не са особено търсени, съветва Филис. Всъщност може да се окаже, че парфюмът не е много качествен, ако го поръчате от по-малко реномирана компания. Добра идея е да проверите за отзивите на клиенти. Потърсете информация за парфюма, който сте си харесали, от блогъри и критици. Техният опит може да ви помогне да добиете по-добра представа и това да повлияе на мнението ви. Уверете се, че компанията предлага възможност да върнете закупения от вас продукт, ако сте недоволни от него.

Участвайте в тест, ако сайтът предлага такъв

Някой сайтове предлагат тестове за по-лесно определяне на вашите индивидуални предпочитания, за вашата личност и дори стил на живот. Всичко това е важно за намиране на перфектния аромат.

Обърнете внимание на описанията

Описанията на парфюми са там, за да ви помогнат. „Ароматът на всеки парфюм трябва в действителност да се опише по начин, който предизвиква емоция“, казва Филипс. Така по-лесно ще разберете дали този аромат подхожда на вашата индивидуалност.

Запознайте се с нотките

Във всяко описание се споменават нотките, които се съдържат в парфюма. Макар че те могат да бъдат разделени в 7 различни групи, основните са само 4 – свежи (или цитрусови), флорални, дървесни и ориенталски.

Дървесни нотки

Те са идеални за тези, които предпочитат едновременно уютен и изискан аромат. Тук има нотка на сандалово дърво, брезово дърво и кедър. Това е само част от всички ухания. Дървесните нотки се използват в мъжки аромати най-често.

Прочетете повече: Как да закупите парфюм онлайн – без да сте усещали аромата му