<p style='margin:0px; text-align:center; font-size:16pt; font-weight:bold;'> You need Adobe Flash Player to see this video<br><br> <a href='http://www.macromedia.com/go/getflashplayer' style='text-align:center; font-size:16pt; font-weight:bold;'> Get the Flash Player</a></p>
Videos, Members, Events, Audio Files, Photos और Blogs में खोजें Search

मेरा Blog

«पीछे

Създаването на малка кухня

Jul 24, 2019

110 अवलोकनें
     (0 रेटिंग)

Източник: Малка кухня Ара от Kuhnia.BG

Създаването на малка кухня е винаги предизвикателство, а ние обичаме да бъдем предизвиквани. За тази кухня работихме съвместно с Increst Design Studio.

Започнахме с вратичките, които са с прави фризове и изпъкнали табла. Изработени са от МДФ, който боядисахме в бял мат. Към тях има и дръжки, които са в същия ретро стил и допринасят за атмосферата.

За по-голямо удобство е сложен термоплот, който имитира естествен дъб, а за гърба беше взето решение да бъде с плочки с интересна шарка, като така усещането за еклектика веднага е налице.

Трябваше да се съобразим с малкото пространство, затова по цялата дължина на горния ред има поставена тръба, на която да може да се закачат както кърпи, така и различни прибори. До фурната и котлоните пък е добавен изтеглящ механизъм за бутилки, където спокойно да приберете бутилката вино, която да е готова за вечерта.

Под горния ред е добавено и осветление, което освен, че осветява плота, създава и усещане за топлина, а така готвенето се превръща повече в приятно занимание, отколкото в задължение.

Между горния ред и тавана остана празно място, затова със студиото решихме, че ще е добре да се сложи бленда, като така се създаде завършен вид на пространството.

Но не спряхме само с това. От другата страна се добави радиаторна решетка в същия стил и цвят като останалата част от кухнята, и плот над нея, който съвпада с термоплота и също имитира естествен дъб. Плотът е много подходящ за подреждане на различна декорация, която да отговори на еклектичния стил, създаден в тази малка кухня.